portokalopita--nistisimi
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
31 Ιανουαρίου 2017
keik_1
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
31 Ιανουαρίου 2017
Show all
saltsa-barbecue
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  2. Τοποθετείτε το κρέας σε ταψί και περιχύνετε με τη σάλτσα.
  3. Το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο (μπορείτε να το αφήσετε και ολόκληρο το βράδυ).
  4. Ψήνετε το κρέας στο φούρνο, όπως είναι μαζί με τη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ

3 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη Dark Brown Crystal ΖΩΓΡΑΦΟΣ

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. γλυκού πάπρικα

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1 κουτ. γλυκού θυμάρι

2 κουτ. γλυκού κύμινο

1/2 φλιτζάνι κέτσαπ

1/2 φλιτζάνι πελτές ντομάτας

2 κουτ. σούπας λάδι

αλάτι, πιπέρι