solomos-saltsa-moustardas_1
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΛΑΖΑΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
10 Ιανουαρίου 2017
minestone-me-ryzaki
ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
10 Ιανουαρίου 2017
Show all
soupa-kotopoulo-curry

ΣΟΥΠΑ ΚΑΡΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σωτάρετε το κρεμμύδι, τα κολοκύθια και το σέλινο με το λάδι, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Προσθέτετε το χυμό ντομάτας και συνεχίζετε το σωτάρισμα για 1 λεπτό.
  3. Ρίχνετε το νερό, τον κύβο και αφήνετε το μίγμα να βράσει. Προσθέτετε το κοτόπουλο, το κριθαράκι και το κάρυ. Χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 20 λεπτά. Ρίχνετε το μήλο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το μίγμα να βράσει για άλλα 15 λεπτά (σε χαμηλή φωτιά).
  4. Σερβίρετε τη σούπα ζεστή.
ΥΛΙΚΑ

½ φλυτζάνι λάδι

½ φλυτζάνι σέλινο ψιλοκομμένο

140 γραμ. ( 2 τεμ.) κολοκυθάκια ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη

10 ποτήρια νερό

1 κύβος ζωμού κότας

300 γραμ. ωμό κοτόπουλο (στήθος κομμένο σε κομμάτια)

1 φλυτζάνι κριθαράκι Νο25 ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1 ξυνόμηλο πράσινο, κομμένο σε  μικρούς κύβους

½ φλυτζάνι συμπυκνωμένος χυμό ντομάτας

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι