mhlopita
ΚΕΙΚ ΜΗΛΟΥ
23 Φεβρουαρίου 2017
generic-sintages
ΚΕΙΚ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
135-tarta-marmeladas-web
Προετοιμασία
Μερίδες
12 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για την τάρτα

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 1750C .
  2. Αλείφετε ένα ταψί με το βούτυρο, απλώνετε το φύλλο σφολιάτας από πάνω και το τρυπάτε με ένα πιρούνι.
  3. Απλώνετε ομοιόμορφα τη μαρμελάδα πάνω στο φύλλο, αφήνοντας ένα περιθώριο 1,5 εκατοστού γύρω-γύρω και στη συνέχεια τοποθετείτε τις φέτες φράουλας. Πασπαλίζετε με το γλυκαντικό  και ψήνετε για 20-25  λεπτά μέχρι να φουσκώσει το φύλλο και να πάρει χρώμα.

 

Για την κρέμα (προαιρετικά)

  1. Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα, το γλυκαντικό και τη βανίλια μέχρι να γίνει σαντιγί, όχι πολύ σφιχτή.

 

Συναρμολόγηση

  1. Βγάζετε την τάρτα από το φούρνο και την αφήνετε 20 λεπτά να κρυώσει.
  2. Την σερβίρετε χλιαρή και συνοδεύετε με κρύα κρέμα.
ΥΛΙΚΑ

Για την τάρτα

1 κουτ. του γλυκού  βούτυρο

1 φύλλο σφολιάτας

6 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ φράουλα

200 γραμ. φράουλες κομμένες σε φέτες

2 κουταλιές της σούπας Slim Line Green Crystal


Για την κρέμα (προαιρετικά)

250 γραμ. κρέμα γάλακτος

6 γραμ. Slim Line Green Crystal

½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή ½ βανίλια