santigi mauri
ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ MUSCOVADO
7 Δεκεμβρίου 2017
keik fraoules
ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
23 Ιανουαρίου 2018
Show all
bares dimitriakon
Προετοιμασία
Μερίδες
6 μπάρες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο, τη βρώμη και τη μαύρη ζάχαρη.
  2. Κρατάτε στην άκρη μισό φλιτζάνι από το μίγμα και απλώνεται το υπόλοιπο σε ορθογώνιο ταψάκι 20 x 12 εκατοστά περίπου. Από πάνω απλώνετε τη μαρμελάδα.
  3. Ανακατεύετε το μισό φλιτζάνι του μίγματος, που έχετε κρατήσει, μαζί με δύο κουταλιές της σούπας βρώμη και το προσθέτετε πάνω από τη μαρμελάδα
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 160 °C
  5. Αφήνετε να κρυώσει και στη συνέχεια κόβετε σε σχήμα μπάρας.

Μία συνταγή από την

Δημητριάδου Κλειώ

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Χαροκοπείου πανεπιστημίου)Eating Psychology Coaching

https://www.facebook.com/grafeiodiatrofis

https://coachmydiet.wordpress.com

ΥΛΙΚΑ

130 γραμ. αλεύρι

125 γραμ μαργαρίνη ή  βούτυρο λιωμένο

50 γραμ.  βρώμη (+ 2 κουταλιές της σούπας επιπλέον, ξεχωριστά)

90 γραμ.  μαύρη ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

140 γραμ.  μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ Φρούτα του Δάσους