generic-cooking1
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
8 Σεπτεμβρίου 2017
keik axladi 1
ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ
11 Νοεμβρίου 2017
Show all
brownies
Προετοιμασία
Μερίδες
8
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Διαχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάτε τους κρόκους με το γλυκαντικό.Προσθέτετε το κακάο, το αλεύρι και το κολοκυθάκι.

Βάζετε την κουβερτούρα για 1-2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (ή τη λιώνετε σε μπεν-μαρί). Την προσθέτετε και αυτή στο μίγμα, αφήνοντας 2-3 κουταλιές της σούπας για να τη χρησιμοποιήσετε αντί για γλάσο.

Τέλος χτυπάμε τα ασπράδια για να γίνουν μαρέγκα, τα προσθέτετε και αυτά στο μίγμα και ανακατεύετε απαλά.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 25 λεπτά.

Αλοίφετε την επιφάνεια με την υπόλοιπη κουβερτούρα και σερβίρετε.

Μία συνταγή από την

Δημητριάδου Κλειώ

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Χαροκοπείου πανεπιστημίου)

Eating Psychology Coaching

 

https://www.facebook.com/grafeiodiatrofis

https://coachmydiet.wordpress.com

TIP

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 10 γραμ. Slim Line Green Crystal

ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • 10 γρ. κακάο
  • ¼ φλυτζανιού Slim Line Green ή Sucra Line
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 15 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. κολοκυθάκι τριμμένο