Show all

Cooking tip Μαΐου από τον Chef Γιώργο Τσούλη

Το ξέρατε ότι η φρουκτόζη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό με χαμηλό γλυκαντικό δείκτη και μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη; H κατανάλωση τροφίμων με φρουκτόζη οδηγεί σε μικρότερη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα, σε σύγκριση με τα τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη ή γλυκόζη.

Εγώ χρησιμοποίησα φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ και μαρμελάδα ΖΩΓΡΑΦΟΣ φρούτα του δάσους με φρουκτόζη και σας έφτιαξα τα πιο νόστιμα μπισκότα πτι-φουρ για να τα απολαμβάνετε άνευ τύψεων!