mpoutakia_1
ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ & 5 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
8 Φεβρουαρίου 2017
dixrwma-mpiskota
ΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
10 Φεβρουαρίου 2017
Show all
biskota--kanelas
Προετοιμασία
Μερίδες
50 Κουλουράκια
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα μπολ χτυπάτε τη μαργαρίνη και το γλυκαντικό Slim Line μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
  2. Προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύοντας. Προσθέτετε το αλεύρι, τη σόδα και την κανέλλα. Χτυπάτε μέχρι να ανακατευθεί καλά το μείγμα.
  3. Βουτυρώνετε ένα ρηχό ταψί και βάζετε σε κάθε 4 εκατοστά απόσταση, μέσα στο ταψί, μια κουταλιά μίγμα. Ψήνετε στους 175 °C  για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν τα μπισκοτάκια.
ΥΛΙΚΑ

2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα

1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα

1/2 ποτήρι μαργαρίνη

1 1/2 ποτήρι γλυκαντικό Slim Line

2 αυγά