lazania pesto
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ
12 Απριλίου 2017
pagoto-sokolata-new2
ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
30 Ιουνίου 2017
Show all
165-peach-ice-cream-web
Προετοιμασία
Μερίδες
8 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

 

  1.  Χτυπάτε στο μπέλντερ όλα τα υλικά, μέχρι να ενωθούν καλά.
  2. Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει καλά.
  3. Μεταφέρετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 6 ώρες, μέχρι να παγώσει.
  4. Ανά διαστήματα βγάζετε το μπολ και ανακατεύετε το μείγμα για να αφρατέψει.
TIP

Εναλλακτικά το παγώνετε σε παγωτομηχανή  σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.

ΥΛΙΚΑ

Κομπόστα Light Ροδάκινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ (στραγγισμένη)

100 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

300 ml κρέμα γάλακτος

80 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

1 βανίλια