ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές με το λάδι.
- Προσθέτετε τα κομμάτια κρέατος, για να σωταριστούν. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το χυμό ντομάτας, το δυόσμο και δύο φλυτζάνια νερό.
- Σιγοβράζετε για 40 – 45 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Εντωμεταξύ βράζετε το κριθαράκι, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασίματος στο πακέτο.
- Σερβίρετε το κριθαράκι με το πικάντικο κοκκινιστό.