ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύετε τη μαργαρίνη και τη φρουκτόζη. Προσθέτετε τα ασπράδια των αυγών, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά.
- Ανοίγετε τη ζύμη (σε πάχος 1 εκατοστού), την κόβετε σε κύκλους (χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι διαμέτρου 6 εκατοστών) και ανοίγετε μια τρύπα στο κέντρο των μισών από τους κύκλους. Ψήνετε (σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο) σε μέτριο φούρνο, για 10-15 λεπτά.
- Αλείφετε μαρμελάδα επάνω στα μπισκότα που δεν έχουν τρύπα και τα σκεπάζετε με τα μπισκότα που έχουν τρύπα, πιέζοντας ελαφρά.