Για τα ρολά
Βάζετε σε ένα μπολ το χλιαρό γάλα και διαλύετε τη μαγιά, στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Τη σκεπάζετε με μια μεμβράνη κα την αφήνετε στην άκρη μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.
Για τη γέμιση
Ανακατεύετε τη φρουκτόζη με την κανέλα και το γαρύφαλλο.
Για το γλάσο
Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με τη βοήθεια ενός κουταλιού.
Συναρμολόγηση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 2000C.
- Ανοίγετε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο σχήμα, πάχους 6χιλ.
- Αλείφετε όλη την επιφάνεια της ζύμης με το βούτυρο και στη συνέχεια πασπαλίζετε με το μείγμα φρουκτόζη – κανέλα -γαρύφαλλο και τις σταφίδες.
- Τυλίγετε τη ζύμη σε ρολό και στη συνέχεια κόβετε σε φέτες πάχους 4εκ.
- Τοποθετείτε τα ρολάκια οριζόντια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνετε για 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζετε από τον φούρνο και τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν.
- Αλείφετε με το γλάσο και σερβίρετε.