ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σωτάρετε το κρεμμύδι, τα κολοκύθια και το σέλινο με το λάδι, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτετε το χυμό ντομάτας και συνεχίζετε το σωτάρισμα για 1 λεπτό.
- Ρίχνετε το νερό, τον κύβο και αφήνετε το μίγμα να βράσει. Προσθέτετε το κοτόπουλο, το κριθαράκι και το κάρυ. Χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 20 λεπτά. Ρίχνετε το μήλο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το μίγμα να βράσει για άλλα 15 λεπτά (σε χαμηλή φωτιά).
- Σερβίρετε τη σούπα ζεστή.