ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβετε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια. Βράζετε ταλουκάνικα με δύο φλυτζάνια νερό, για 15 λεπτά περίπου.
- Σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο με το λάδι για 5 λεπτά.
Βάζετε τα σωταρισμένα υλικά σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε τα λουκάνικα, τον πελτέ ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το κύμινο, τον βασιλικό και 1½ φλυτζάνι νερό. - Βράζετε για 30 λεπτά, σε σιγανή φωτιά.
- Εντωμεταξύ, βράζετε το σπαγέτο σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Σερβίρετε το σπαγέτο με την σάλτσα και την τριμμένη παρμεζάνα.