minestone-me-ryzaki
ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
10 January 2017
keik_1
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
31 January 2017
Show all
saltsa-barbecue
Preperation
Servings
HOW TO MAKE THIS RECIPE
  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  2. Τοποθετείτε το κρέας σε ταψί και περιχύνετε με τη σάλτσα.
  3. Το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο (μπορείτε να το αφήσετε και ολόκληρο το βράδυ).
  4. Ψήνετε το κρέας στο φούρνο, όπως είναι μαζί με τη σάλτσα.
INGREDIENTS

3 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη Dark Brown Crystal ΖΩΓΡΑΦΟΣ

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. γλυκού πάπρικα

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1 κουτ. γλυκού θυμάρι

2 κουτ. γλυκού κύμινο

1/2 φλιτζάνι κέτσαπ

1/2 φλιτζάνι πελτές ντομάτας

2 κουτ. σούπας λάδι

αλάτι, πιπέρι