Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τις νιφάδες βρώμης και τους ξηρούς καρπούς. Τα απλώνουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 7-10 λεπτά (στα 5 λεπτά ανακατεύουμε). Όταν είναι έτοιμο, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το σιρόπι αγαύης με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το φυστικοβούτυρο.
Αφού ενωθούν τα υλικά τα προσθέτουμε στο μπολ με τη βρώμη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί 30Χ25εκ., στρωμένο με λαδόκολλα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει, το ξεφορμάρουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και το σερβίρουμε.