Σε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι αγαύης και το αλάτι και τα ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη, μέχρι να πάρει η κρέμα μία βράση.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Προσθέτουμε το θρυμματισμένο φουντούκι και αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά να κρυώσει.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και το πλάθουμε σε μπαλάκια 20-25 γραμμαρίων. Τα περνάμε από την τρούφα σοκολάτας και είναι έτοιμα.
Τα φυλάμε στο ψυγείο.