Show all

Cooking tip Μαρτίου από τον Chef Γιώργο Τσούλη

2 tip tsoulis 973x702

Ο chef Γιώργος Τσούλης μοιράζεται μαζί σας το μυστικό για να κάνετε τις γλυκές σας συνταγές ακόμα πιο ξεχωριστές… 

Να χρησιμοποιείτε ακατέργαστη μαύρη ζάχαρη Ζωγράφος που θα τους δώσει μία ιδιαίτερη “μαστιχωτή” υφή (ειδικά στις κρεμώδεις συνταγές σας θα τη λατρέψετε) και θα τονίσει τα αρώματα και τη γεύση. Εκτός από νοστιμιά, η μαύρη ζάχαρη Ζωγράφος, θα σας προσφέρει, εξαιτίας της ακατέργαστης φύσης της, χρήσιμα μεταλλικά άλατα και άλλα φυσικά συστατικά του ζαχαροκάλαμου.

Ο Γιώργος Τσούλης  την χρησιμοποίησε για να φτιάξει vegan κέικ σοκολάτας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Βρείτε τη συνταγή εδώ: http://www.zografosdiet.gr/vegan-chocolate-cake