HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 1750C.
- Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη φρουκτόζη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, ανακατεύετε και κρατάτε στην άκρη.
- Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε το κακάο ανακατεύοντας συγχρόνως μέχρι να λιώσουν.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το αυγό, τον διαλυμένο καφέ, τη βανίλια και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το σοκολατένιο μείγμα μέσα στο μπολ με τα στερεά υλικά και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Τέλος προσθέτετε τα κομμάτια σοκολάτας κα ανακατεύετε.
- Παίρνετε στο χέρι σας μια ποσότητα από το μείγμα, περίπου 1 κουταλιά της σούπας και την πλάθετε σε μπαλάκι. Ανοίγετε μια τρύπα με το δάχτυλο σας, βάζετε μέσα 1 κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα και πλάθετε ξανά το μπαλάκι κλείνοντας καλά τη μαρμελάδα μέσα.
- Πανάρετε το μπαλάκι με τη φρουκτόζη και το βάζετε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Κάνετε την ίδια διαδικασία και με την υπόλοιπη ζύμη.
- Ψήνετε για 12-14 λεπτά μέχρι τα μπισκότα να πάρουν χρώμα και να αρχίσουν να σπάνε (να φαίνονται σαν να έχουν ρωγμές).
- Βγάζετε από τον φούρνο, τα αφήνετε 5 λεπτά να κρυώσουν και στη συνέχεια τα βάζετε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
- Πασπαλίζετε με λίγο κακάο και φρουκτόζη και σερβίρετε.