ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε καλά στο μίξερ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη. Συνεχίζετε το χτύπημα και προσθέτετε τα αυγά, τις βανίλιες, το γάλα και το μισό αλεύρι.
- Το άλλο μισό αλεύρι το ανακατεύετε με τα φρούτα γλασέ.
- Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνετε στο μίξερ τα καρύδια, τα φρούτα και την κουβερτούρα.
- Αδειάζετε το μίγμα σε στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 40 εκ. και ψήνετεσε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC, για 45-50 λεπτά περίπου. Εάν πάρει χρώμα προτού ψηθεί εσωτερικά, την σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο.
- Προαιρετικά, αλείφετε την επιφάνεια με λιωμένη κουβερτούρα γύρω γύρω και πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη άχνη.