ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε το γλυκαντικό με τη μαργαρίνη. Χτυπάτε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Ρίχνετε τους κρόκους στο μίγμα με τη μαργαρίνη και στη συνέχεια προσθέτετε τη μαρέγκα, τις βανίλιες και το χυμό πορτοκαλιού.
- Ζεσταίνετε το γάλα και ρίχνετε την αμμωνία ανακατεύοντας καλά μέχρι να λειώσει.
- Ρίχνετε το γάλα στο υπόλοιπο μίγμα και τέλος προσθέτετε το αλεύρι. Ζυμώνετε καλά το μίγμα και πλάθετε τα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα.
- Ψήνετε στους 200 °C για 50 λεπτά.