ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τη σφολιάτα μας. Τη χαράζουμε σε τετράγωνα και την τρυπάμε καλά με πιρούνι, για να μη φουσκώσει καθόλου.
- Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20 λεπτά και την αφήνουμε να κρυώσει όσο ετοιμάζουμε την κρέμα μας.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και την κάνουμε σαντιγί. Προσθέτουμε τη βανίλια και το μασκαρπόνε και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος βάζουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε προσεκτικά.
- Μεταφέρουμε την κρέμα σε κορνέ και τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σταθεί.
- Ανακατεύουμε τις φράουλες με το κονιάκ και τη μαρμελάδα.
- Τέλος στήνουμε το γλυκό μας: Απλώνουμε μαρμέλάδα στη βάση για να κολλήσει το πρώτο κομμάτι φύλλο και συνεχίζουμε με κρέμα, φύλλο, εναλλάξ και στο τέλος λίγο σπασμένο φύλλο με τις φράουλες.
TIP
Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε Μαρμελάδα Φράουλα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας.