ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Αφρατεύουμε το βούτυρο με το γλυκαντικό στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το βούτυρο και ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους.
- Διαλύουμε την αμμωνία μέσα στο γάλα και την προσθέτουμε στο μείγμα μας. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι το οποίο είναι αφράτο και δεν κολλάει.
- Πλάθουμε βαρκάκια,πλεξουδάκια και ότι σχέδιο αγαπάτε.
- Αλείφουμε με αυγό τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.