mhlopita
ΜΗΛΟΠΙΤΑ – ΚΕΙΚ
23 Φεβρουαρίου 2017
fraoylada_2
ΦΡΑΟΥΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ
28 Φεβρουαρίου 2017
Show all
koulourakia
Preperation
Servings
24
HOW TO MAKE THIS RECIPE
  1. Χτυπάτε το γλυκαντικό με τη μαργαρίνη. Χτυπάτε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Ρίχνετε τους κρόκους στο μίγμα με τη μαργαρίνη και στη συνέχεια προσθέτετε τη μαρέγκα, τις βανίλιες και το χυμό πορτοκαλιού.
  2. Ζεσταίνετε το γάλα και ρίχνετε την αμμωνία ανακατεύοντας καλά μέχρι να λειώσει.
  3. Ρίχνετε το γάλα στο υπόλοιπο μίγμα και τέλος προσθέτετε το αλεύρι. Ζυμώνετε καλά το μίγμα και πλάθετε τα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα.
  4. Ψήνετε στους 200 °C για  50  λεπτά.
INGREDIENTS

  • 2 αυγά
  • 1½ φλιτζάνι Slim Line ή SucraLine
  • 1 φλιτζάνι μαργαρίνη
  • ½ φλιτζάνι γάλα με λίγα  λιπαρά
  • 3/4 φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • 2 βανίλιες
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αμμωνία
  • 750 γραμ. αλεύρι