baklavas
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ
23 Φεβρουαρίου 2017
koulourakia
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
24 Φεβρουαρίου 2017
Show all
mhlopita
Preperation
Servings
8-10
HOW TO MAKE THIS RECIPE
  1. Ανακατεύετε το γλυκαντικό και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτετε τα αυγά ένα – ένα, ανακατεύοντας. Προσθέτετε το αλεύρι σιγά – σιγά  και τέλος τη βανίλια, ανακατεύοντας διαρκώς.
  2. Αν το μίγμα είναι πολύ πυκνό και δεν ρέει, προσθέτετε λίγο νερό.
  3. Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με μίγμα κανέλας – γλυκαντικού το ταψί, στρώνετε τα μήλα μέσα στο ταψί και  ρίχνετε από επάνω το μίγμα.
  4. Ψήνετε στους 180 °C για  50 – 60  λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει το γλυκό και να ψηθεί καλά από μέσα.
INGREDIENTS

  • 2 μέτρια  μήλα
  • 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 125 γραμ. μαργαρίνη
  • 40 γραμ. Slim Line ή SucraLine
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • κανέλα για πασπάλισμα