HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Για τη γέμιση : Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα καρύδια, το γλυκαντικό, τη βανίλια, την κανέλα και το γαρίφαλο.
- Ανοίγετε τα φύλλα κρούστας. Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνετε δυο φύλλα (βουτυρώνοντάς τα) και τα καλύπτετε με γέμιση. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο ώσπου να καταναλωθούν τα μισά φύλλα. Στρώνετε από επάνω τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας βουτυρώνοντας τα.
- Ψήνετε στους 180 °C για 20 – 30 λεπτά λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Για το σιρόπι, βράζετε το νερό, το γλυκαντικό και τη φλούδα λεμονιού για 5 λεπτά και περιχύνετε το μπακλαβά.
- Γαρνίρετε με χοντροκομμένα καρύδια.