HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Χτυπάτε καλά τους κρόκους των αυγών με τη καστανή ζάχαρη.
- Λιώνετε τη ζελατίνη στο ζεστό νερό, προσθέτετε το κονιάκ και το στιγμιαίο καφέ για να διαλυθεί και τα προσθέτετε όλα στο μίγμα κρόκων – ζάχαρης, χτυπώντας καλά.
- Στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα μέχρι να αρχίσει να πήζει.
- Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών σε σφικτή μαρέγκα. Έπειτα χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτετε τη μαρέγκα και τη σαντιγί στο υπόλοιπο μίγμα, ανακατεύοντας ελαφρά.
- Βάζετε τη μους σε μπολάκια και στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες, μέχρι να πήξει καλά.
- Σερβίρετε τη μους δροσερή.
- Προαιρετικά, γαρνίρετε με κόκκους καφέ