ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύετε το γλυκαντικό και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτετε τα αυγά ένα – ένα, ανακατεύοντας. Προσθέτετε το αλεύρι σιγά – σιγά και τέλος τη βανίλια, ανακατεύοντας διαρκώς.
- Αν το μίγμα είναι πολύ πυκνό και δεν ρέει, προσθέτετε λίγο νερό.
- Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με μίγμα κανέλας – γλυκαντικού το ταψί, στρώνετε τα μήλα μέσα στο ταψί και ρίχνετε από επάνω το μίγμα.
- Ψήνετε στους 180 °C για 50 – 60 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει το γλυκό και να ψηθεί καλά από μέσα.