zele-giaourti
ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ &ΦΡΟΥΤΑ
23 Φεβρουαρίου 2017
mhlopita
ΜΗΛΟΠΙΤΑ – ΚΕΙΚ
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
150-cake-karotou-web

ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΚΑΡΥΔΑ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Προετοιμασία
Μερίδες
12 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Χτυπάτε το γλυκαντικό Slim Line με τα αυγά για 10 λεπτά περίπου, ώσπου να γίνουν μους. Προσθέστε το λάδι λίγο – λίγο, το αλεύρι με το μπέϊκιν – πάουντερ, το ξύσμα πορτοκαλιού, το λικέρ, τα τριμμένα καρότα και την καρύδα.
  2. Λαδώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα και ρίχνετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε το κεϊκ σε μέτριο φούρνο (175 °C) για 30 – 40 λεπτά
ΥΛΙΚΑ

  • 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν – πάουντερ
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2/3 φλιτζανιού καρότα τριμμένα
  • 4 αυγά
  • ½ φλιτζάνι ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ
  • 3 φλιτζάνια (50 γραμ.) γλυκαντικό Slim Line
  • ½ φλιτζάνι καρύδα τριμμένη