ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε το βούτυρο με το γλυκαντικό, μέχρι να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτετε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύετε. Προσθέτετε λίγο – λίγο το κρύο νερό, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιογενής. Τυλίγετε τη ζύμη με πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, απλώνετε τη ζύμη μέχρι πάχους 1/2 εκατοστού, και με μαχαίρι χωρίζετε τη ζύμη σε μερίδες.
- Ψήνετε στους 180οC για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.
TIP
Προαιρετικά, πασπαλίζετε με γλυκαντικό.