ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε τα ροδάκινα, το νερό, την καστανή ζάχαρη και το αλάτι.
- Τα ζεσταίνετε, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη και να μαλακώσουν τα ροδάκινα, ανακατεύοντας τακτικά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και όταν έχει κρυώσει χτυπάτε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο μπλέντερ μαζί με το ξινόγαλα και την κρέμα γάλακτος.
- Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει (τουλάχιστον 4 ώρες).
- Το μεταφέρετε στην κατάψυξη, μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά και να παγώσει ( κάθε μισή ώρα το βγάζετε και το αφρατεύετε με ένα σύρμα).
TIP
Εναλλακτικά το παγώνετε σε παγωτομηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.