ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ξεφλουδίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε κυβάκια.
Ρίχνετε στο μπλέντερ το μήλο, το γάλα, τον χυμό, τη μαύρη ζάχαρη,την κρέμα και την κανέλα.
Χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να διαλυθεί η μαύρη ζάχαρη.
Μοιράζετε το μείγμα σε 4 ποτήρια με πάγο και σερβίρετε.
TIP
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγελαδινό γάλα αντί για φυτικό και κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι αντί για κρέμα καρύδας.