ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε μεσαία κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, το κακάο , τη φρουκτόζη , το αλάτι και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, ανακατατεύοντας συχνά.
- Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται το μείγμα, προσθέτετε τα ξυλάκια κανέλας , τον αστεροειδή γλυκάνισο, το κάρδαμο , την πιπερίτσα τσίλι, την κουβερτούρα και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και να δέσουν μεταξύ τους τα αρώματα.
- Κατεβάζετε από τη φωτιά και σουρώνετε το μίγμα.
- Επιστρέφετε το σκεύος στη φωτιά, προσθέτετε το κονιάκ και αφήνετε να πάρει μία τελευταία βράση.
- Σερβίρετε τη σοκολάτα ζεστή.