generic-cooking1
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΕΒΙΘΙΑ
10 Ιανουαρίου 2017
soupa-kotopoulo-curry
ΣΟΥΠΑ ΚΑΡΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
10 Ιανουαρίου 2017
Show all
solomos-saltsa-moustardas_1
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βράζετε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
  2. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε το σολομό, σοτάροντας για 5 λεπτά περίπου. Σβήνετε με το κρασί, σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε το σολομό σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθεί.
  3. Για τη σάλτσα, βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό λεμονιού, το γλυκαντικό, τη μουστάρδα, τη μαργαρίνη, την κάπαρη και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
  4. Περιχύνετε το σολομό με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με τον άνηθο.
  5. Σερβίρετε το σολομό με τα λαζάνια.
ΥΛΙΚΑ

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

750γρ. φιλέτα σολομού κομμένα σε μικρότερα κομμάτια (2 φιλέτα σολομού)

1 ποτήρι λευκό κρασί

Χυμός απο ένα λεμόνι

2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό Slim Line

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη

1 κουταλιά της σούπας κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

½ πακέτο λαζάνια ΖΩΓΡΑΦΟΣ (με 20% φυτικές πρωτεϊνες)