ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε το σολομό, σοτάροντας για 5 λεπτά περίπου. Σβήνετε με το κρασί, σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε το σολομό σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθεί.
- Για τη σάλτσα, βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό λεμονιού, το γλυκαντικό, τη μουστάρδα, τη μαργαρίνη, την κάπαρη και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
- Περιχύνετε το σολομό με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με τον άνηθο.
- Σερβίρετε το σολομό με τα λαζάνια.