HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Χτυπάτε στο μπέλντερ όλα τα υλικά, μέχρι να ενωθούν καλά.
- Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει καλά.
- Μεταφέρετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 6 ώρες, μέχρι να παγώσει.
- Ανά διαστήματα βγάζετε το μπολ και ανακατεύετε το μείγμα για να αφρατέψει.
TIP
Εναλλακτικά το παγώνετε σε παγωτομηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.