lazania pesto
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ
12 Απριλίου 2017
generic-cooking1
ΡΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
8 Σεπτεμβρίου 2017
Show all
165-peach-ice-cream-web
Preperation
Servings
8 μερίδες
HOW TO MAKE THIS RECIPE

 

  1.  Χτυπάτε στο μπέλντερ όλα τα υλικά, μέχρι να ενωθούν καλά.
  2. Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει καλά.
  3. Μεταφέρετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 6 ώρες, μέχρι να παγώσει.
  4. Ανά διαστήματα βγάζετε το μπολ και ανακατεύετε το μείγμα για να αφρατέψει.
TIP

Εναλλακτικά το παγώνετε σε παγωτομηχανή  σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.

INGREDIENTS

Κομπόστα Light Ροδάκινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ (στραγγισμένη)

100 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

300 ml κρέμα γάλακτος

80 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

1 βανίλια