ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε στο μίξερ το ταχίνι, την καστανή ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτετε το αλεύρι, τη σόδα, την κανέλα, τη βανίλια, το γαρίφαλο, τα καρύδια και τις σταφίδες. Ανακατεύετε καλά.
- Αδειάζετε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνετε στους 180 °C για 50 λεπτά.
- Πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη και σερβίρετε.
TIP
Δοκιμάστε και τη συνταγή της ταχινόπιτας στην κατηγορία συνταγών με φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ