ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ξεφλουδίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια.
- Τα ανακατεύετε με τα δαμάσκηνα, το γλυκαντικό και το αλεύρι και τα μοιράζετε σε 6 βουτυρωμένα, ατομικά πυρίμαχα φορμάκια.
- Για την τραγανή επικάλυψη, σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το γλυκαντικό, την κανέλα, τα φουντούκια και το βούτυρο και τρίβετε με τα δάκτυλα έτσι ώστε το μίγμα να γίνει σα χονδρά ψίχουλα.
- Μοιράζετε το μίγμα στα πυρίμαχα φορμάκια, επάνω από τα μήλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180οC για 35 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει η επικάλυψη και να μαλακώσουν τα μήλα.
TIP
Μπορείτε αντικαταστήσετε τα δαμάσκηνα με 4 κουτ. της σούπας μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ δαμάσκηνο.