ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ζεσταίνετε το λάδι και σωτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτετε τις γαρίδες για να σωταριστούν και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο, την πιπεριά, τον μαϊντανό, τα φιλέτα γλώσσας και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τα ντοματάκια, το κρασί, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλυτζάνι νερό. Σιγοβράζετε για 20 λεπτά με ξεσκέπαστη κατσαρόλα μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Βράζετε τα λαζάνια, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Προσθέτετε την σάλτσα στα λαζάνια και σερβίρετε αμέσως.