ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε τα μακαρόνια (σύμφωνα με τις οδηγίες επάνω στο πακέτο των μακαρονιών), τα στραγγίζετε και τα κρατάτε ζεστά.
- Σωτάρετε (μέσα σε μια κατσαρόλα) το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτετε τον κιμά και συνεχίζετε για 5 λεπτά. Προσθέτετε το καρότο, το σκόρδο και το μαϊντανό, ανακατεύοντας τα μέχρι να μαραθούν λίγο. Τέλος προσθέτετε το αλάτι, πιπέρι, την κανέλλα και το φύλλο δάφνης, το χυμό ντομάτας και λίγο νερό αν χρειαστεί.
- Βράζετε για 1 ώρα περίπου μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς και να απορροφηθούν τα υγρά. Στη συνέχεια αφαιρείτε το κομμάτι κανέλλας και το φύλλο δάφνης.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια σε μια πιατέλα και περιχύνετε με τον κιμά.