ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Στύβετε το λεμόνι. Από την φλούδα του λεμονιού αφαιρείτε όλο το λευκό της μέρος.
Ψιλοκόβετε το κίτρινο μέρος της φλούδας και την βάζετε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το λάδι. Θερμαίνετε μέχρι να κάψει το λάδι. Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού, ανακατεύοντας καλά. Περιχύνετε τα μακαρόνια με το μείγμα λαδιού – λεμονιού. - Λιώνετε με ένα πιρούνι τον τόνο και προσθέτετε τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη, ανακατεύοντας.
- Προσθέτετε το μείγμα του τόνου στα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.