ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC .
- Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Σουρώνετε, περιχύνετε με το ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και το κρατάτε στην άκρη.
- Βάζετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει, προσθέτετε το αλεύρι και το μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά μέχρι να ανακατευτεί καλά με το βούτυρο.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα σιγά-σιγά και αφήνετε να πάρει βράση.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα τυριά, τα αυγά και ανακατεύετε πολύ καλά.
- Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το κοφτό μακαρονάκι, το καρότο, το μείγμα γάλα-τυριά, το θυμάρι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύετε.
- Μοιράζετε το μείγμα σε μια φόρμα για μάφινς, στρωμένη η κάθε θέση με ένα κομμάτι λαδόκολλα.
- Ψήνετε για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
- Βγάζετε τη φόρμα από τον φούρνο και τα αφήνετε για 5 λεπτά να κρυώσουν.
- Βγάζετε από τη φόρμα τα μάφινς και τα σερβίρετε ζεστά.