ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα καρύδια, το γλυκαντικό, τη βανίλια, την κανέλα και το γαρίφαλο.
- Ανοίγετε τα φύλλα κρούστας. Σε λαδωμένο ταψί στρώνετε δυο φύλλα (αφού τα αλείψετε με την λιωμένη μαργαρίνη)και τα καλύπτετε με γέμιση. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο ώσπου να καταναλωθούν τα μισά φύλλα. Στρώνετε από επάνω τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας και αλείφετε με την υπόλοιπη μαργαρίνη.
- Ψήνετε στους 180 °C για 20 – 30 λεπτά λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Για το σιρόπι, βράζετε το νερό, το γλυκαντικό και τη φλούδα λεμονιού για 5 λεπτά και περιχύνετε το μπακλαβά.
- Γαρνίρετε με χοντροκομμένα καρύδια.