Βράζετε το γάλα. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε τη μαργαρίνη, ρίχνετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε συνεχώς για 5 λεπτά. Ρίχνετε το βραστό γάλα, ανακατεύοντας και έπειτα το γλυκαντικό Slim Line. Βράζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε την κρέμα από τη φωτιά, αφήνετε να κρυώσει, χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στην κρέμα μαζί με τη βανίλια, ανακατεύοντας συνεχώς.
Σ’ έναβουτυρωμένο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα κρούστας, βάζοντας λίγη μαργαρίνη ανάμεσά τους. Ρίχνετε επάνω από τα φύλλα αυτά 3 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό Slim Line και 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Ρίχνετετηνκρέμακαιεπάνωστρώνετε ταυπόλοιπαφύλλα (βουτυρωμένα).
Ψήνετε τη μπουγάτσα στους 200 °C για 25 – 30 λεπτά περίπου. Αφού κρυώσει, πασπαλίζετε με 2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό SlimLine και 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα.
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του zografosdiet.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.ΑΠΟΔΟΧΗ