ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Για τη βάση, ανακατεύετε καλά τη φρουκτόζη, τη μαργαρίνη, το αυγό, το αλεύρι και τις βανίλιες, μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής. Ανοίγετε τη ζύμη (μέχρι πάχος ενός εκατοστού), την τυλίγετε με ένα φύλλο πλαστικού και τη βάζετε στο ψυγείο, για μισή ώρα.
- Στη συνέχεια, στρώνετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτα, την τσιμπάτε με πηρούνι, τη σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και την ψήνετε στους 220°C για 15 – 20 λεπτά. (Για να μην φουσκώσει η ζύμη, βάζετε επάνω από το αλουμινόχαρτο ξερά φασόλια, για βάρος.)
- Για την κρέμα, χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους των αυγών με τη φρουκτόζη. Ζεσταίνετε λίγο τα γάλα και το προσθέτετε. Βάζετε τις βανίλιες και το κορν – φλάουρ, χτυπώντας καλά.
- Μεταφέρετε όλο το μίγμα σε κατσαρόλα και βράζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας έντονα και συνεχώς, μέχρι να πήξει η κρέμα. Στρώνετε την κρέμα επάνω στη βάση της τάρτας.
- Αφού κρυώσει η κρέμα, γαρνίρετε την τάρτα με κομμάτια ροδάκινο και μαρμελάδα βύσσινο.