ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά, το γλυκαντικό και τη βανίλια και τα χτυπάτε πολύ καλά.
- Προσθέτετε την κρέμα, το γάλα, και ανακατεύετε.
- Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι.
- Βουτάτε την κάθε φέτα ψωμιού μέσα στο μείγμα γάλα-αυγά και την αφήνετε για 2-3 λεπτά να απορροφήσει υγρά. Στη συνέχεια τη βάζετε στο τηγάνι με το βούτυρο και την τηγανίζετε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Κάνετε την ίδια διαδικασία με όλο το ψωμί.
- Βάζετε τις τηγανισμένες φέτες σε ένα ταψί και τις ψήνετε για 4 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC.
- Σερβίρετε τις αυγοφέτες με μαρμελάδα νεράντζι και λίγη κρέμα.