ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη και προσθέτετε τα αυγά, τη βανίλια, το αλεύρι και τα αμύγδαλα.
- Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού. Κόβετε στρογγυλά μπισκότα (με ένα ποτήρι) και τα τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε στους 170 °C για 10 – 15 λεπτά.
- Τα αφήνετε να κρυώσουν, ενώ λιώνετε τη σοκολάτα σε 5 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα. Βουτάτε τα μπισκότα στην σοκολάτα έτσι ώστε να σκεπαστεί με σοκολάτα το μισό μπισκότο, αφήνετε τη σοκολάτα να κρυώσει και σερβίρετε.