ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το νερό µε το γλυκαντικό και την κανέλα.
- Απλώνετε τις φρυγανιές σε ένα ορθογώνιο σκεύος και τις περιχύνετε µε το σιρόπι.
Για την κρέµα
- Χτυπάτε τους κρόκους αυγών µε το γλυκαντικό.
- Ζεσταίνετε λίγο το γάλα και το προσθέτετε.
- Βάζετε τη βανίλια και το κορν φλάουρ ανακατεύοντας καλά.
- Μεταφέρετε όλο το μίγµα σε κατσαρόλα και βράζετε σε πολύ χαµηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς µέχρι να πήξει η κρέµα.
- Αφού κρυώσει η κρέµα την απλώνετε πάνω από τις φρυγανιές και γαρνίρετε µε την κρέµα γάλακτος, χτυπηµένη σε σαντιγί µαζί µε 4 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό, και τα αµύγδαλα φιλέ
TIP
Προεραιτικά, πασπαλίζετε με κανέλα.