ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύετε τα φιστίκια, τη φρυγανιά, την κανέλα, το γαρίφαλο, τη φρουκτόζη και το κονιάκ. Χωρίζετε το φύλλο κανταΐφι σε 15 – 18 μέρη, τα οποία στρώνετε σε μακρόστενες λωρίδες. Βάζετε στην άκρη κάθε λωρίδας μια κουταλιά από το μίγμα της γέμισης και την τυλίγετε απαλά σε ρολό.
- Βάζετε τα ρολά σε ένα βουτυρωμένο ταψί το ένα κολλητά με το άλλο. Λιώνετε τη μαργαρίνη και περιχύνετε τα ρολά. Τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε στους 175 °C για 30 λεπτά. Τα ξεσκεπάζετε και ψήνετε άλλα 30 λεπτά, ώσπου να πάρουν χρώμα.
- Σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε τη φρουκτόζη, το νερό και τη φλούδα λεμονιού για 5 – 10 λεπτά και περιχύνετε το κανταΐφι, αμέσως μόλις το βγάλετε από τον φούρνο.
- Πασπαλίζετε με φιστίκι Αιγίνης