kantaifi
ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
10 Φεβρουαρίου 2017
keik-frouta
ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
10 Φεβρουαρίου 2017
Show all
keik
Προετοιμασία
Μερίδες
10-12
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Χτυπάτε τη μαργαρίνη με το γλυκαντικό Slim Line μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μίγμα.  Προσθέτετε  τα  αυγά,  ένα – ένα,  χτυπώντας  καλά.  Έπειτα προσθέτετε το κακάο και ανακατεύετε πολύ καλά. Ρίχνετε τις βανίλιες, το μπεϊκιν – πάουντερ και   εναλλάξ  το  αλεύρι  με  το γάλα. Προσθέτετε τον ανανά και ανακατεύετε καλά.
  2. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρώμενη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 175 °C για  40 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ

  • 6 ροδέλες ανανά (1 φλιτζάνι) ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 3 αυγά
  • 3 φλιτζάνια γλυκαντικό Slim Line
  • 2/3 φλιτζανιού μαργαρίνη
  • 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν – πάουντερ
  • 3 κουταλιές της σούπας (κοφτές) κακάο