keik
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΑ
10 Φεβρουαρίου 2017
koulourakia
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
10 Φεβρουαρίου 2017
Show all
keik-frouta
Προετοιμασία
Μερίδες
18-20
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Χτυπάτε την μαργαρίνη με την φρουκτόζη. Στην συνέχεια προσθέτετε τα αυγά, την κανέλα. και το αλεύρι με το μπεϊκιν – πάουντερ εναλλάξ με το γάλα. Τέλος προσθέτετε τα φρούτα και τα χτυπάτε μέχρι να αναμιχθούν καλά.
  2. Λαδώνετε και αλευρώνετε την φόρμα, αδειάζετε το μίγμα μέσα στην φόρμα και το ψήνετε στους 180 °C για  1 ώρα.
  3. Αφού το βγάλετε από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει, το βγάζετε από τη φόρμα και το κόβετε σε φέτες.
ΥΛΙΚΑ

  • 400 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 150 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 150 γραμ. ξανθές και μαύρες σταφίδες, ανάμικτες
  • 50 γραμ. κερασάκια γλασέ, κομμένα σε τέταρτα
  • 300 γραμ. (1½ φλιτζάνι) αποβουτυρωμένο γάλα
  • 4 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν – πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 200 γραμ. μαργαρίνη
  • 5 αυγά