ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε την μαργαρίνη με την φρουκτόζη. Στην συνέχεια προσθέτετε τα αυγά, την κανέλα. και το αλεύρι με το μπεϊκιν – πάουντερ εναλλάξ με το γάλα. Τέλος προσθέτετε τα φρούτα και τα χτυπάτε μέχρι να αναμιχθούν καλά.
- Λαδώνετε και αλευρώνετε την φόρμα, αδειάζετε το μίγμα μέσα στην φόρμα και το ψήνετε στους 180 °C για 1 ώρα.
- Αφού το βγάλετε από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει, το βγάζετε από τη φόρμα και το κόβετε σε φέτες.