HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Ανακατεύετε τη φρυγανιά, τα καρύδια, το κακάο και τις βανίλιες. Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το γλυκαντικό με 1 ¼ φλιτζανιού νερό, το κονιάκ, τον χυμό και τη φλούδα πορτοκαλιού, για 5-10 λεπτά.
- Αφού κρυώσει αφαιρείτε τη φλούδα, προσθέτετε το σιρόπι στο μείγμα με το κακάο και ανακατεύετε.
- Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και πλάθετε σε μπαλάκια.
- Πασπαλίζετε με κακάο και σερβίρετε.
TIP
Εναλλακτικά μπορείτε να αντικαταστήσετε το Slim Line Green Crystal με 2 1/2 φλιτζάνια Καστανή Ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ ή γλυκαντικό Slim Line ή Sucra Line ή 1 1/2 φλιτζάνι φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ