petit four
ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ
13 Μαΐου 2019
easter cookies 1
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
3 Απριλίου 2020
Show all
1057309424

1057309424

Preperation
45 λεπτά
Servings
HOW TO MAKE THIS RECIPE
  1. Ανακατεύετε τη φρυγανιά, τα καρύδια, το κακάο και τις βανίλιες. Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το γλυκαντικό με  1 ¼ φλιτζανιού νερό, το κονιάκ, τον χυμό και τη φλούδα πορτοκαλιού, για 5-10 λεπτά.
  2. Αφού κρυώσει αφαιρείτε τη φλούδα, προσθέτετε το σιρόπι στο μείγμα με το κακάο και ανακατεύετε.
  3. Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και πλάθετε σε μπαλάκια.
  4. Πασπαλίζετε με κακάο και σερβίρετε.
TIP

Εναλλακτικά μπορείτε να αντικαταστήσετε το Slim Line Green Crystal με 2 1/2 φλιτζάνια Καστανή Ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ ή γλυκαντικό Slim Line ή Sucra Line ή 1 1/2 φλιτζάνι φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

INGREDIENTS

1 1/3 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

3 φλιτζάνια καρύδια ψιλοκομμένα

1/3 φλιτζανιού κακάο κοσκινισμένο

3 βανίλιες

Για το σιρόπι:

½ φλιτζάνι γλυκαντικό Slim Line Green Crystal

3 κουτ. του γλυκού κονιάκ ή γκραντ μαρνιέ

2 κουτ. της σούπας χυμός πορτοκαλιού

Φλούδα πορτοκαλιού